grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çukur çayır Mahallesi'nde Yapımı Tamamlanan Park Hizmete Açıldı

Çukur çayır Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve ismini Şoförler Odası Eski Başkanı Mehmet Yılancı'dan alan Park vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yaşam Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 21:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çukurçayır Mahallesi'nde gerçekleştirilen yol ve üst yapı çalışmaları ile birlikte Mahalle'nin estetik bir görüntüye ve vatandaşların vakit geçirebileceği bir sosyal alana kavuşabilmesi için yeni bir park inşa edilmesi kararlaştırılmıştı.İsmini, Kırşehir'de sevilen birisi olan ve 2021'de aramızdan ayrılan Şoförler Odası Eski Başkanı Mehmet Yılancı'dan alan parkın yapımı tamamlandı ve hizmete sunuldu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin Kırşehir’in güzelleşmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Başkan Selahattin Ekicioğlu Ekicioğlu; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz yeni yapılan park alanlarımızla birlikte, ana arter, kavşak, refüj, park ve bahçeler gibi alanlarına ekilen güllerin bakımına da devam ediyor.

Şehrimizin muhtelif yerlerine dikilen güller, estetik açıdan da güzel bir görünüm sağlıyor. Yeşil Kırşehir’imizde yapılan bu çalışmaların mutlaka korunması gerektiğini hatırlatmak isterim. Yapılan tüm hizmetler Kırşehir halkı içindir. Bizler bu şehre ve insanlarına hizmet etmek için göreve geldik. Göreve başladığımız günden beri de Kırşehir'in gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için tüm gayretimizle çalışmaktayız. 

Ana arterlerimizi, refüjlerimizi, park ve bahçelerimizi yeşillendirerek Kırşehir'i yaşayan bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. Dikilen güllerin yeniden bakımı yaparak şehrimizin güllerle anılan bir şehir olması amacındayız. Bütün bu hizmetleri yapmak kadar korumak da önemlidir.

Bir projemizi daha halkımızın hizmetine sunduk. Çukurçayır Mahallesi Mehmet Yılancı Parkı mahallemize ve Kırşehir'imize hayırlı olsun.” dedi.

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.