grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Zaferle Döndü

Kırşehir Belediyespor kadın Hentbol takımı Giresun'da Kırşehir'i gururlandırdı.

Spor Yayın: 15 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2024 23:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'in gururu haline gelen ve "Bozkırın Gülleri" olarak anılan Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Giresun'daki Play-Off mücadelesinde gösterdiği üstün performansla yine gündemde. Rakip takım Avcılar 1903 Spor Kulübü'nü 33-25 mağlup Kırşehir Belediyespor kadın Hentbol takımı Kırşehir'i gururlandırdı.Play-Off ilk karşılaşmasında Kırşehir Belediyespor, sahadaki üstün taktikleri ve oyuncuların bireysel performansları ile dikkat çekti. Maç boyunca üstün bir karşılaşama sergileyen Kırşehir Belediyespor kadın Hentbol takımı, 33-25 gibi net bir skorla rakibini geride bıraktı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, takımın bu önemli zaferini kutlayarak  tüm takımı tebrik eden Ekicioğlu "Giresun'da oynanan Play-Off ilk karşılaşmasında, Avcılar 1903 Spor Kulübü'nü 33-25'lik bir skorla mağlup eden Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı oyuncularımızı, teknik heyeti ve yönetimi kutluyorum"ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.