grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu,"Bir Bayram daha birlikteyiz"

"Zor günlerin unutulmasına yardımcı olan ve yaşama sevincini artıran özel zamanlar "

Gündem Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 00:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Ramazan Bayramı öncesinde birlikberaberlik ve umut dolu mesajlarını paylaşan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, toplumu daha iyi bir geleceğe doğru yönlendiren değerleri vurguladı. 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ramazan ayının ardından gelen bu özel günlerin, toplumsal dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirdiğini belirtti.

Ekicioğlu, bayramların kardeşlik, barış ve huzur gibi değerlerin ön plana çıktığı, zor günlerin unutulmasına yardımcı olan ve yaşama sevincini artıran özel zamanlar olduğunu ifade etti. Özellikle toplumca yaşanan acılar, kırgınlıklar ve düşmanlıkların son bulmasına dair umutların bayram vesilesiyle yeşerdiğini vurguladı.

Birlik ve beraberlik içerisinde, daha sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza umudum tamdır," diyerek geleceğe yönelik umutlu bir bakış açısı sunan Ekicioğlu, bayramların aynı zamanda sosyal ilişkilerdeki yaraların sarılması, hataların affedilmesi ve hayatta barış, dayanışma ile kardeşlik duygularına daha fazla yer verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Selahattin Ekicioğlu,"Yaşadığımız Ramazan ayını takiben yüreklerimize sevgi, dostluk ve dayanışma tohumlarını eken bir Bayramı daha birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz"dedi.

Bu vesileyle tüm hemşerilerinin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerle kutlayan Başkan Ekicioğlu, mesajında barış, sevgi ve kardeşlik gibi evrensel değerlerin önemine dikkat çekerek, bu özel günlerin toplumsal dayanışmayı güçlendirmesini temenni etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.