grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yeni hekimler hasta kabulüne başladı !

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sümeyye Gürbüz ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Şema Akça, hastanenin sağlık hizmetlerine katkıda bulunmak üzere göreve başladılar.

Sağlık Yayın: 07 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2024 00:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kadrosuna iki değerli hekimi daha katarak hizmet ağını genişletti. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sümeyye Gürbüz ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Şema Akça, hastanenin sağlık hizmetlerine katkıda bulunmak üzere göreve başladılar.

Hastanenin sağlık hizmetleri kadrosuna eklenen Dr. Sümeyye Gürbüz ve Dr. Şema Akça, kendi alanlarında uzmanlık eğitimlerini tamamlayarak Kırşehir halkına hizmet vermeye başladılar. Bu yeni katılımlar, hastanenin özellikle kadın hastalıkları ve doğum ile anesteziyoloji ve reanimasyon bölümlerinde hasta memnuniyetini artırmayı ve daha kapsamlı hizmet sunmak çalışmalar başladı.

Dr. Sümeyye Gürbüz'ün Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak göreve başlamasıyla birlikte, Kırşehir'de kadın sağlığı ve gebelik takibi konularında daha geniş bir yelpazede hizmet sunulacak. Dr. Şema Akça'nın Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak katılımı ise, operasyonlar sırasında ve yoğun bakım ünitelerinde hasta güvenliği ve konforunun artırılmasına yardımcı olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.