grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Fatih Yıldırım'dan Mucur'daki Durumla İlgili Açıklama

MHP Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, yanlış ve geçersiz oylarda yaşanan sıkıntı nedeniyle kesin kararın 5-10 günü bulabileceğini açıkladı.

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 23:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mucur'da kesin olmayan sonuçlara göre Büyük Birlik Partisi Adayı Ali Şahin çok az bir farkla seçimi kazanmıştı ancak sayıma MHP'den itiraz geldi.280 geçersiz oyun bulunduğu ilçede MHP Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, tutanaklarda yanlışlar olduğunu ileri sürerek itirazda bulundu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yıldırım, '' Kıymetli dostlar sandıklardaki sayımlarda tutulan tutanaklardaki yanlışlar ve , geçersiz oylardaki sıkıntılar sebebi ile tüm sandıklara itiraz edildi. Sandıklar yeniden sayılacak.
Bu sebeple kesin sonuçların açıklanması 5, 10 günü bulabilir. Bizi destekleyen tüm dostlarıma teşekkür ederim. Seçimin sağlıklı neticelenmesi için tüm avukatlarımız sahadadır. Selamlar hürmetler'' ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.