grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Başkan Atılgan Yılmaz'dan Mucur'a veda Mesajı

Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz şu sözler ile görevine veda etti.

Gündem Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 21:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Üç dönem boyunca Mucur Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve bu görevi kendi isteğiyle sonlandıran saygıdeğer başkan, Mucurlu hemşehrilerine duygusal veda mesajında bulundu.

Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz şu sözler ile görevine veda etti.

Başkan Yılmaz,"Saygıdeğer Mucurlu hemşerilerim, Makamlar ve vazifeler geçicidir.Önemli olan başkanlık süremde Mucur halkına layık oldukları güzel hizmetleri verebildiysem ne mutlu"dedi.
Mucur ilçemizde üç dönem sürdürdüğüm belediye başkanlığı görevimi kendi isteğimle sona erdirmiş bulunmaktayım diyen Başkan Yılmaz Mucurlu güzel dostlarıma ve hemşerilerime, hizmet etmek benim için çok büyük bir onur ve gurur kaynağı idi ifadesin de bulundu.
Yapılan çalışmalar ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz Üç dönem belediye başkanlığım zarfında Mucur ilçemize çok güzel hizmetlere imza atıldığını belirtti.
Yılmaz,"Eskimiş kullanılmaz Alt yapıyı değiştirdik.Çarşı merkezinde ve mahalle arası yolarımızda asfalt çalışmalarımız devam ediyor.Kaldırım çalışmalarımız aksatmadan devam edecek.Eskimiş su borularını değiştirdik sularımızı musluklardan içilir hale getirdik.Üç dönem yerimizde saymadan hizmetlerin üzerine kat be kat koyarak gönül huzuru içerisinde ayrılıyoruz.
Emeği geçen başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum"dedi.
Belediye başkanlığı görevi yöneticilik bağlamında dikkat ve çok yoğun mesai gerektiren bir görev.
Başkan Yılmaz açıklamsına  şu şekilde devam etti.Elimizden geldiği, gücümüzün yettiğince üç dönem Mucur ilçemize hizmet etmeye çalıştım.Bu şekilde kazasız belasız sonlandırdığım için yüce Mevla’ya sonsuz şükürler ediyorum.Mucurlulara hizmet de bir kusur var ise bu kesinlikle vatandaşımıza ait değildir başkan olarak kusur kendimizdedir.
Tüm çok kıymetli Mucurlu hemşerilerimden haklarını helal etmelerini istiyorum, benim hakkım yoktur ancak var ise helal olsun.
Başkanlık yaptığım süre içerisinde Devletimizin ve sizlerin bize emanet ettiği kaynakları dikkatli kullanmaya, israf etmemeye, Mucur ilçemize uzun vadede fayda sağlayacak işlerde kullanmaya özen gösterdik.Şahsıma ve yakınlarıma menfaat sağlayacak her türlü eylemden uzak durdum.Reklama, şova, gösterişe çok fazla zaman ve kaynak ayırmadım.
Sonuçta Bizler de bir kuluz, sütten çıkmış ak kaşık değiliz.
Mutlaka bizim de hatalarımız, kusurlarımız yapamadıklarımız, beceremediklerimiz, sözümüzü yerine getiremediklerimiz olmuştur.
Bunlardan dolayı Mucurlu güzel hemşerilerim olmak üzere tüm ilgililerden af diliyorum.
Öncelikle başkanlık yaptığım Mucurlu dostlarımızın bize gösterdikleri saygı, sevgi, anlayış ve hoşgörülerinden ötürü; Mucurlu hemşerilerime çok teşekkür ederim.
Bize bu görevi laik gören öncelikli olarak Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan beye ve Mucur’umuza, Milletvekillerimize ve partimiz il, ilçe başkanlarımıza verdikleri destek ve katkılardan ötürü teşekkürlerimi sunarım.
Birlikte çalıştığım belediyemizi yücelten ve çok değerli işlere imza atan birim müdürlerimize ve birimlerde çalışan yine içlerinde çalışmalarından gurur duyduğum teknik personel, idari personel, memur, sözleşmeli, kadrolu işçi ve taşeron işçi olarak görev yapan çalışma arkadaşlarımıza, şirket çalışanlarına çok teşekkür ederim" dedi.
Belediye Başkanlık dönem içerisinde her daim yardımlarını gördüğüm ilimizde kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticilerine, çok değerli İlçe Müdürlerimize, Sivil toplum örgütlerinin değerli yönetici ve temsilcilerine, mahallelerimizin cefakâr, fedakâr, kıymetli muhtarlarımıza Mucur halkına teşekkürlerini ileten Yılmaz,
Belediye Başkanlığı dönemimde destek olan , katkı ve hoşgörülü davranışlarından ötürü teşekkürü bir borç bilirim diyerek .
  sağlık ve huzur dolu günlerin sizlerle birlikte olması dileğini sundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.