grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden Ramazan Dayanışması

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nden ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli...

Gündem Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 23:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü personelleri, Ramazan ayının maneviyatını ve dayanışma ruhunu yaşatmak amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. İhtiyaç sahibi 335 aileye verilmek üzere özenle hazırlanan yardım kolileri, şehrin farklı noktalarındaki ailelere ulaştırıldı. Bu özel ayda yapılan yardımın, toplumsal dayanışma ve birlik duygusunu pekiştirdiği belirtildi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü'nden ramazan dayanışması

YARDIMIN ADRESİ: İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER

Yardım kolileri, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından titizlikle belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Koliler, temel gıda maddeleri ve Ramazan ayına özgü ürünlerle dolduruldu. Bu yardımın, alıcıları için sadece maddi bir destek olmadığı, aynı zamanda toplumun farklı kesimlerinin birbirine destek olduğunun güçlü bir işareti olduğu vurgulandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü'nden ramazan dayanışması

Ramazan ayı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve birlik olmanın önemini hatırlatan bir zaman dilimi. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu hareketi, toplumun farklı kesimlerinin nasıl bir araya gelebileceğinin ve birbirine nasıl destek olabileceğinin canlı bir örneğini teşkil etti.  Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Personelleri, "Ramazan ayı, paylaşmanın ve dayanışmanın simgesidir. Biz de Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü olarak, ihtiyaç sahibi ailelerimize bir nebze olsun destek olabilmek adına bu yardım kolilerini hazırladık." 

 

İl Emniyet Müdürlüğü'nden ramazan dayanışması

Bu girişim, şehrin farklı kesimlerinden olumlu tepkiler alırken, birlik ve beraberlik mesajlarıyla desteklendi. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu adımı, sosyal sorumluluk bilincinin güzel bir örneği olarak kayıtlara geçti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.