grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Halil Konakçı Gibi Değil Bize Böyle İmamlar Lazım

Son vaazında "Hatay Arap şehridir', 'Fransızlar, Türklerden daha iyidir', 'Ezan Türkiye'de yasaklandı" gibi ifadeler kullanan İmam Halil Konakçı'ya, İmam Muhammed Ali Gök'ten tokt gibi cevap , '' "Hatay Türk toprağıdır. Bu konudaki tavrımız nettir.

Gündem Yayın: 13 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 13.08.2023 13:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kendisine tahsis edilen korumalarla gezen imam Halil Konakçı geçtiğimiz günlerde verdiği vaazda Kadir Mısırlıoğlu'nun ''Yunan Güzellemesine'' benzer şekilde kullandığı ifadelerde, " Hatay Arap şehridir', 'Fransızlar'ın yapmadığını Türkler yaptı, ezan Türkiye'de yasaklandı" gibi sözlere yer vermişti.

Bu sözler üzerine, İstanbul Avcılar Zeynebi Kübra Camisinin imamından yanıt geldi.

 

HATAY TÜRK TOPRAĞIDIR'

İmam Muhammed Ali Gök, bugün cuma hutbesinde mürteci Konakçı'nın sözlerine karşı şu ifadeleri kullandı:

Hatay Türk toprağıdır. Bu konudaki tavrımız nettir. Hatay Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsi meselesidir. Atatürk'ün meselesi bizim meselemizdir."

İmam Ali Gök'ün bu ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından olumlu karşılanan bu ifadeler kamuoyu tarafından takdirle karşılanırken; Yunancı, Fransızcı değil bize böyle imamlar lazım yorumları yapıldı.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.