grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Yılın Öğretmeni Kırşehir'den

Kırşehir'den Canan Köksal, edebiyat alanında yılın öğretmeni ödülünü aldı. Köksal'a ödülünü Tarihçi Kazım Ceylan takdim etti.

Eğitim Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 22:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, İç Anadolu Birliği ve Dünya Muhabirler Birliği Türkiye Şubesi işbirliği ile Ankara ‘da Kabakçı Konağı’nda düzenlenen “Kategorilerine Göre Yılın Öğretmenleri” ödül töreni yapıldı.
Programa Ankara’dan İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Ayhan Özkan, Genel Başkanı İsmet Taş, Gazi Üniversitesi Rektör Yrd.  Prof. Dr. Abdulkadir Güllü, Akademisyen ve tarihçi Kazım Ceylan, Prof. Dr. Esergül Balcı, birçok üniversiteden akademisyen, bürokrat, öğretmenler, iş adamları, STK başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından görevliler ve İç Anadolu Birliği Bilim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BRANŞINDA YILIN ÖĞRETMENİ ÖDÜLÜ KIRŞEHİR'DEN

İç Anadolu Birliği’nin Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir GÜLLÜ yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“17 ilimizden alanında en iyi hizmeti veren, çalışma ve gayretleri doğrultusunda alanında başarılı öğretmenlerimizin isimlerini belirledik.  Bilim kurulumuz tarafından büyük bir titizlikle belirlediğimiz kriterlere uygun öğretmenlerimizin ödüllerini vermek üzere bugün burada toplanmış bulunuyoruz.Değerlendirme komisyonu, Türkçe’nin sevdirilmesi, Ahilik ve Anadolu Mektebi projelerinde başarılı çalışma ve gayretlerinden dolayı Kırşehir’den, Türk Dili ve Edebiyatı Branşında Yılın Öğretmeni olarak Canan Köksal’ı seçti.Canan Köksal, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde proje koordinatörü olarak çalışmaktadır. “Yılın Öğretmeni” unvanı ile ödül alan öğretmenimizi kutluyor, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.

 

''BİR HOCA VE KIRŞEHİRLİ OLARAK GURUR DUYDUM''
Türk Dili ve Edebiyatı alanında ödülünü alan Canan Köksal'a ödülünü takdim eden Tarihçi Kazım Caylan ise '' Bir insanın kıskanmadığı, başarılarından mutluluk ve huzur duyduğu kimseler çocukları ve öğrencileridir.Geçen cuma günü Ankara'dan İç Anadolu  Birliği'nden aradılar" Hoca'm yarın Kabakçı Konağı'nda  Cumhuriyetin 100.yılında alanlarında başarılı olan öğretmenlere plaket töreni yapacağız. Sizin de katılımınız mümkün mü? Çünkü edebiyat alanında yılın öğretmeni seçilen öğrenciniz Canan Köksal ödülü  hayatımda çok etkili olan Kazım Ceylan Hoca'nın elinden almak istediğini söyledi. Biz de bunun için sizi davet ediyoruz" dedi.Nasıl mutlu olduğumu anlatamam. 25 Kasım cumartesi günü Törene katıldım, Canan'a ödülünü ben takdim ettim. Hayatımın çok mutlu anlarından  birisini yaşadım. Bir hoca ve Kırşehir'li  olarak gurur duydum'' ifadelerini kullandı.

 
#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.