grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Aslantuğ boşanacağı eşi Arzum Onan'ın Anneler Günü'nü kutladı

Mehmet Aslantuğ 29 Mayıs'ta boşanacağı eşi Arzum Onan'ın Anneler Günü'nü sosyal medya hesabından kutladı.

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2023 23:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları söylentileri bir süredir gündemdeydi. 27 yıllık evliliğin biteceği dedikodularını Arzum Onan geçen günlerde Instagram hesabından yaptığı açıklamayla doğruladı. Onan, “Boşanmayı talep eden Mehmet oldu” dedi.

29 Mayıs’ta tek celsede boşanacak olan Aslantuğ bugün Anneler Günü’nde eşine özel paylaşım yaptı.

Mehmet Aslantuğ, Instagram hesabından eşi ve oğlunun yıllar önce çekilen fotoğrafını “Yine ve yeniden söylemek gerek! Sadece erkeği anlamlandırdığınız için değil, onlara Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları söylentileri bir süredir gündemdeydi. 27 yıllık evliliğin biteceği dedikodularını Arzum Onan geçen günlerde Instagram hesabından yaptığı açıklamayla doğruladı. Onan, “Boşanmayı talep eden Mehmet oldu” dedi.

29 Mayıs’ta tek celsede boşanacak olan Aslantuğ bugün Anneler Günü’nde eşine özel paylaşım yaptı.

Mehmet Aslantuğ, Instagram hesabından eşi ve oğlunun yıllar önce çekilen fotoğrafını “Yine ve yeniden söylemek gerek! Sadece erkeği anlamlandırdığınız için değil, onlara bitmeyen tamahkârlıklara ve savaşlara rağmen direndiğiniz, güzel kıldığınız her şeye. Anne olsanız da, olmasanız da” notuyla paylaştı.bitmeyen tamahkârlıklara ve savaşlara rağmen direndiğiniz, güzel kıldığınız her şeye. Anne olsanız da, olmasanız da” notuyla paylaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.