grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Turan Yıldırım'dan Duygulandıran 100. Yıl Mesajı

28. Dönem Kırşehir Milletvekili Adayı ve Kırsiad (Kırşehirli Sanayici İş İnsanları Derneği) Genel Sekreteri Turan Yıldırım, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel videolu bir mesaj yayınladı.

Gündem Yayın: 29 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 29.10.2023 21:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Videolu mesajının başında Atatürk'ün ,''Efendiler yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz'' sözlerine atıfta bulunan Turan Yıldırım, '' İşte tüm hikaye bu sözlerle başladı. Büyük Türk Milleti şanlı tarihini kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Cumhuriyet ile taçlandırdı. Geçmişten bugüne onun ışığından hiç sapmadan yürüyen nesiler, bu ülkenin geleceğini şekillendiriyor. Atatürk demişti ki ; Benim naçiz vücudum elbet Birgün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Cumhuriyet babaları cumhuriyet çocuğu yetiştirirler. İşte bu yüzden söylediğim gibi ; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak ve sen de ilelebet gönlümüzde fikrimizde ve yarınlarımızda olacaksın Atam. Nice yüzyıllara Büyük Türk Milleti. Cumhuriyetimizin 100 yılı kutlu olsun'' ifadelerine yer verdi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.