grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

FİLENİN SULTANLARI,BEYAZ MELEKLER ŞAMPİYON OLDU

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarından oluşan, Filenin sultanları, Beyaz Melekler takımı şampiyon oldular.

Spor Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 22:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Gençlik Spor Bakanlığının düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları" etkinlikleri kapsamında Kadınlar Voleybol Turnuvasında İl Sağlık Müdürlüğü'nü temsil eden Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelleri Beyaz Melekler, şampiyon oldu.

19-20 Ekim 2023 tarihinde İlimizi temsil etmeye hak kazanarak, iller arası voleybol turnuvasında temsil etmeleri, Kırşehir sağlık çalışanları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarından oluşan takım Şampiyon olmanın yanı sıra, Filenin sultanları, Beyaz Melekler olarak, hem Şehrimiz, hemde hastanemiz açısından başarıları taktire şayan olarak nitelendirildi.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarından oluşan, Filenin sultanları, Beyaz Melekler takımına başarılar diliyoruz

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.