grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Yol Yapım Çalışmalarına Aralık'ta da Devam Ediliyor

Kırşehir'de Aralık ayı içerisinde yol yapım çalışmalarına devam ediliyor.

Gündem Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 21:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarına Aralık ayında da devam ediyor. Daha önce Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, girilmedik mahalle ve sokak bırakmayacaklarını dile getirmişti. Bu kapsamda daha önce girilmemiş cadde ve sokaklarda alt yapı çalışmasının ardından üst yapı çalışmasına girişilmişti. Mevsim koşullarının daha iyi olduğu tarihlerde yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalar neticesinde birçok cadde ve sokak yeni görünümüne kavuşmuştu. Kırşehir Belediyesi aralık ayında da çalışmalarına devam ediyor.

Kırşehir'in en önemli ve en yoğun noktalarından birisi olan Kılıçlı Köprüsü'nde gerçekleştirilen yağmurlama çalışmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlanmıştı. Elektrik hatlarının yer altına alındığı bölgede yeni bir ulaşım planının uygulanacağı üst yapı çalışmalarına başlandı. Bu kapsamda asfalt öncesi tesviye işlemleri devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi'nin öncelik verdiği bölgelerden birisi de Hızırağa Mahallesi... Daha önce güvercinlik mevkiinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasının ardından Hızır ağa Mahallesi'nde sıcak asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Sıcak asfaltlama dışında araç trafiğinin yoğun olmadığı sokaklarda ise kilit parke yapımı devam ediyor. Kırşehir Belediyesi ekipleri Bahçelievler Mahallesi'nde çok sayıda noktada kilit parke döşeme işlemine devam ediyor.

Çalışmaların sürdüğü bir başka nokta ise Nursultan Nazarbayev Bulvarı... Daha önce alt yapı çalışması gerçekleştirilen bölgede geçici olarak asfaltlama yapımı gerçekleştirilmişti. Özel olarak Peyzaj çalışmaları devam eden Bulvarda üst yapı çalışmalarında da sona gelinmiş durumda.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.