grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Köylünün Civcivlerini Çalan Şahıs Cezaevine Gönderildi

Kırşehir'de bir köyde, kümeste bulunan tavukları çalan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 04 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 04.07.2023 23:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay Akpınar İlçesinde meydana geldi.L.S. isimli vatandaş İlçe Jandarma Komutanlığına başvurarak kümesinden 15 tavuğun çalındığını bildirdi.Hırsız ya da hırsızlıları tespit etmek için harekete geçen JASAT ve Asayiş timleri tarafından yapılan çalışmalarda adı verilmeyen köyde bir hurdacının dolaştığı belirlendi.

Güvenlik kameraları ve PTS incelemelerinde bölgede ırsızlıktan çok sayıda sabıkası olan Ö.Ç isimli şahsın aracının geçişleri tespit edildi.Ekipler şahsın evine operasyon düzenlediler.Şahıs buradaki ifadesinde suçunu reddetse de avludan gelen tavuk sesleri üzerine jandarma ekipleri tavukların çalınan tavuklarla aynı olduğunu belirterek şahsı sorguya aldı.Ö.Ç.'nin suçunu itiraf etmesinin ardından tavuklar sahibine teslim edilirken zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.