grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Partide Temayül Yoklaması 26 Kasım'da Gerçekleştirilecek

AK Parti, aday adaylığı başvurularının 22 Kasım'a kadar uzatıldığını ; temayül yoklamasının ise 26 Kasım'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Siyaset Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 22:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimi için AK Parti'de aday adayı başavuruları yapılmaya başlandı.Daha önce yapılan açıklamada başvuruların 9 Kasım'da başlayacağı ve 17 Kasım'da sona ereceği; temayül yoklamasının ise 19 Kasım tarihinde gerçekleştirileceği dile getirilmişti.

 

22 KASIM'A KADAR UZATILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kızılcahamam’da gerçekleştirilen il başkanları çalışma kampımızda il başkanlarımızın talebi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle yerel seçimler aday adayı başvuruları 22 Kasım’a ertelenmiştir. Teşkilat temayül yoklaması ise 26 Kasım’da yapılacaktır” dedi.

 

AK PARTİ'DE ADAY BELİRLEME SÜRECİ

AK Parti, yerel seçimler için aday belirleme sürecini sürdürüyor.Bu kapsamda telefon anketleri yapılıyor.Kırşehir'de yapılan anketlerde mevcut belediye başkanından duyulan memnuniyet ve hangi partiye oy verileceği soruldu.Ankette Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na yüksek oy çıkması AK Partilileri şimdiden düşündürmeye başladı.Öte yandan aday belirleme sürecinde temayül yoklaması ile birlikte sahadan ve STK'lardan alınan geri dönüşler de etkili olacak.Aday belirlenirken; halkta karşılığı olan, sevilen, seçim bölgesinin yapısına uygun gerçekçi projeler sunan adaylar ön planda olacak.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.