grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ÇAMALAK KÖYÜNDE BİR GÖLET,SESİZ VE SAHİPSİZ

Çamalak köyü göletine sahip çıkmayan Kırşehir'in siyasileri ve Çamalak köy muhtarı.. Bu doğa harikasına sahip çıkalım.

Yaşam Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 22:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir’in Boztepe İlçesine bağlı tabiat güzelliklerinden birini oluşturan Çamalak Köyü Göleti, doğa tutkunları için adeta seçilmiş bir yerdir. Ancak, bu yeri ne bilen ne de sahip çıkan birileri var.

Boztepe ilçesine 40 km. uzaklıkta olan bu gölete olan sahipsizlik inanın içimi burktu. Daha henüz fazla kişi tarafından bilinmeyen bakir kalmış bu doğal güzelliği atıl durumda kalmasına nasıl izin veriliyor ve neden sahip çıkılmıyor, bana çok manidar geldi.

Balıkları bol olan ve olta balıkçılığının merkezi haline getirmek için çaba sarf edilse, Çamalak Köyü Göleti hem doğa sevenlerin,hemde balıkçıların merkezi haline gelmesinin önünü açmış olacaktır.

Çamalak köyü göletini yerinde inceleyip, aynı zamanda Çamalak Köyü sakini Âdem Demirbaş adlı vatandaştan, gölet hakkında bilgi aldık.

Âdem Demirbaş yaptığı açıklamada bu göletin sahipsiz olması ve siyasilerin bugüne kadar defalarca söylememize rağmen he deyip geçiştirmeleri bizleri çok üzmektedir.

Bizler kendi imkanlarımızla yaptığımız çalışmalar ancak bu kadar olur. Göl kenarı sit alanı olmasına rağmen hala ekim yapan köylülerimiz var. Biran önce siyasilerimizden bu gölete sahip çıkılmasını istiyoruz.

Çamalak Köyü Göleti hepimizin. Çok güzel piknik ve balık tutma alanı olarak değerlendirilebilir dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.