grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

METİN İLHAN CHP KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Dayanışmanın, azmin, birlik ve inancın zaferi olan 30 Ağustos; koşullar ne olursa olsun hiçbir durumda mücadelenin elden bırakılmadığının ve sonuna kadar yürütüldüğünün dünyadaki yegane örneğidir.

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 01:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Tüm toprakları işgal altında olan bir ulusun bağımsızlığı için inanç ve kararlılıkla verilen mücadele sonucunda ortaya koyulan ve dünyaya bir ülkenin eşsiz zaferini sergileyen yurdun kurtuluşu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizin azmiyle 30 Ağustos günü gerçekleşmiştir.

Dört bir yanı işgal altında olan bir yurdun egemenliğinin ve tam bağımsızlığının sağlanması adına Büyük Önder Mustafa Kemal’in liderliğinde Anadolu’nun her köşesinden yürütülen mücadelenin dünyada eşi ve benzeri olmadığı da ülke topraklarının muhafaza altına alınması için gösterilen birlik ve beraberlik ruhu, gözler önüne sermiştir.

Dayanışmanın, azmin, birlik ve inancın zaferi olan 30 Ağustos; koşullar ne olursa olsun hiçbir durumda mücadelenin elden bırakılmadığının ve sonuna kadar yürütüldüğünün dünyadaki yegane örneğidir. 

Geçmişte bir ulusun bağımsızlığı ve özgürlüğü adına verilen mücadelenin, bugün de yine ulusal değerlerin korunması ve ülkenin egemenliği için aynı duygu ve dayanışma ruhuyla sürdürüleceğine duyduğum inançla ülke topraklarını işgal altından kurtaran ve mücadelenin büyük bir zaferle sonuçlanmasına önderlik eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.

Dr. Metin İLHAN
CHP Kırşehir Milletvekili

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.