grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Dilber'in pavyon dansı Ankaralı Seymenleri ayaklandırdı.

Tartışmalı dizi ''İnci Taneleri'' nin başrol karakteri Dilber'in pavyonda yaptığı dans Ankara Seymenlerini ayaklandırdı. Seymenler Kulübü Başkanı Şerafettin Demir, dizinin yayından kaldırılması için son nefesime kadar mücadele edeceğim dedi.

Gündem Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 21:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi ilk bölümünün yayınlanmasının ardından tartışılmaya devam ediyor. Dizi de Hazar Ergüçlü nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyonda Sincanlı Erkal ın seslendirdiği oyun havası ile yaptığı dans çok sayıda tepki aldı.

Gözcü Tv den Alptekin Aydoğan'a konuşan Ankara Seymenler Kulübü Derneği Başkanı Şerafettin Demir; Dizi de Yılmaz Erdoğan ın canlandırdığı Adem karakteri ile Hazar ergüçlü nün canlandırdığı Dilber karakterinin 60 lı yaşlarda bir adam ile yirmili yaşlarda bir genç kadının ilişkisini normalleştiriyor. Kültür ve ahlaki hayatımıza uymayan bu bu dizinin yayından kaldırılması için son nefesime kadar mücadele edeceğim dedi. Demir ayrıca, Ankara oyun havası şeklinde yayılan bu müziğin dejenere edilmiş olduğunu belirtirken seymen kültürü ve ahlaki değerlerin koruyucusu olacaklarını belirtti. Bu amaçla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, RTÜK Başkanı ve İçişleri Bakanından randevu talep ettiklerini belirten Demir, dizi yayından kaldırılana kadar mücadele edeceklerini belirtti.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.