grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

CUMHURİYET SİZSİNİZ…

‘Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz’! Mustafa Kemal ATATÜRK.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 22:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 11 dk.
Google News

CUMHURİYET SİZSİNİZ…

‘Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz’! Mustafa Kemal ATATÜRK.

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

İyi biliniz ki; Mustafa Kemal Atatürk; bu ülkenin, ‘Can suyudur’…

Benim vergilerimle ayakta duran. Maaş alan ahlak yoksunu, arsız, utanmaz TRT yöneticileri Cumhuriyetin 100’ncü yılını Filistin’i bahane ederek kutlanmayacağını açıklıyor. Sen kimsin? TRT Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yasal bir kuruluşu. Dört dincinin yüksek maaşlarla saltanat sürüp at oy attığı arena değildir. İki davar gütme becerisi olmayan bir adam Cumhuriyetin 100’ncü yılını Filistin’i bahane ederek askıya alıyor. Çüş ulan.

Televizyonlarda Arapların biz Türkler için ağlayanını hiç gördünüz mü? Karabağ’da Türkler katledilirken Adeviye meydanında gösteri yapan Mısırlı gördünüz mü hiç? Kerkük’te Türkmen katliamı yapılırken, Gazze’de sokaklara dökülen bir tane Filistinli gördünüz mü? Hiç. Ya da Doğu Türkistan’da! Türkler katledilirken Müslüman kardeşleri neredeydi. Hiç merak ettiniz mi. Kuzey Kıbrıs’ı tanıyan 1 tane Arap ülkesi niçin yoktur. Hiç merak ediyor musunuz? Söz konusu Türk olunca neden ortada Müslüman kardeşliği diye bir kavram kalmıyor. Nedenini hiç merak ettik mi? Tepemizde salya sümük ağlayanlarda gurur duyan bir milletin ırkı yoktur.

‘Korkarak yaşıyorsanız sadece hayatı seyredersin.’ Nietzsche.

HAMAS bir bok yiyor, bu ülke bunun bedelini buradaki uşakları vasıtasıyla kanla irfanla kurulmuş cumhuriyetinin kutlanmasına engel oluyor. Bir terörist kuruluşu her haltı yiyecek ceremesini bu millet çekecek. Araplar benim kardeşim değil. Ben Türküm.

Bir tarafta siyaset. Diğer tarafta siyasetin beslediği durumdan vazife çıkartan dalkavuklar.  Kandırmanın, hırsızlığın, vurgunun, talanın bir yanı ‘Kamu’ … Bir diğer yanı ‘din’… Köşe başlarını tutmuş cumhuriyet düşmanların varlığıyla namuslu olmak ne kadar zormuş bu ülkede! Tarih günü geldiğinde herkesi hak ettiği yere koyacaktır’…

Diktatör Suudi Arabistan Kralı Ankara’ya değil, İstanbul’a geldi. Ankara değil de neden İstanbul? Ankara’da Mustafa Kemal Atatürk var. Protokol var. Ama İstanbul’da keyfiyet var. Türkiye’yi temsil edenlerin ayağına gitmedi. AKP Cumhurbaşkanı kralın sağına, AKP Başbakanı Kralın soluna oturdu. Kral; krallar gibi yaşayıp ülkeden özel uçağıyla Türkiye’den defolup gitti.

Bir fosil politikacı gereği yapılsın diyor. Neyin? Sen git. Seni tutan mı var! Be adam…

Doğu Türkistan’da Çin’in uyguladığı politikalar haklı ve yerindedir. Çin’in meşru konumunu desteklemeye devam edeceğiz’. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas. Çin’in politikaları ne kadar uyguladığı politikalar ne kadar meşru ise, İsrail’in Filistin için uyguladığı politikalarda uygundur.

Filistin Caddesine Ermenistan Caddesi vererek onların haklı davalarını ölümsüzleştirdik’. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas.

‘Ben büyük Ermenistan’ın kurulması arzusundayım’… Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas. Kurulması istenen Büyük İsrail’de haklı!

90’nlı yıllarda Karabağ’da Ermeniler Azerbaycan Türklerini katlederken ‘Ermeni halkı Karabağ’da hak savaşı veriyor. Onlarda bizim gibi ezilen bir halk. Biz bu savaşta Ermeni halkının yanındayız’… Filistinli Arapların Lideri Yaser Arafat. Bugün İsrail’de var olduğu topraklarda ‘hak’ savaşı veriyor!

‘Türklerden kurtulduğumuz gün İslam ve Arap Dünyası Muzaffer olacaktır. Türklerden kurtulmak için Hristiyanlarla işbirliği yapmalıyız’… Mekke Şerifi Hüseyin Bin ali.

Filistin; Kıbrıs Türk Devletini tanımadı. Ermeni soykırımını resmi olarak tanıdı. Azerbaycan Ermeni savaşında Ermenileri destekleyerek Ermenistan’a 130 bin Çelik yelek, 175 bin G3 Piyade Tüfeği gönderdiği ortaya çıktı.

Doğu Türkistan’da yapılan katliamlara karşı Çine destek verirken Doğu Türkistan Türklerini terörist ilan etti. Türkiye’nin Akdeniz’de petrol ve doğalgaz aramalarını kınayarak Türkiye’nin uluslararası suç işlediğini öne sürüp BM örgütünü harekete geçmeye çağırdı.

'Yeryüzünde bir başka toplum gösterilemez ki, biz Türkler kadar öz benliğini yitirip mensup bulunduğu din içerisinde erimiş olsun. Bir başka Müslüman toplum yoktur ki; biz Türkler kadar ulusal gelenek ve niteliklerini, dilini, tarihini ve her şeyini İslamiyet adına unutsun ve kendinden olmayan bir kılığa bürünsün. Ve üstelik bununla da kalmayıp, dini uygulayacağım diye kendi öz ceddinin ruhuna tükürsün'. İlhan Arsel

Aradan 100 yıl geçti! Bizler; hâlâ refah ve özgürlüğümüzün peşindeyiz… Bu ülkede her gün demokrasi tiyatrosu oynanıyor. İbişler başrolde. Beni Filistin ilgilendirmiyor. Sen Tanrınla olan ilişkini bana bulaştırma. Sende kaldıysa; insanlığını ortaya koy. 1944 yılında yerle bir olmuş Avrupa, kendi insanlarının mutluluğu, refahı ve özgürlüğü için çalıştılar bu günlere geldiler. Bu ülkenin insanlarına, refah, mutluluk ve özgürlük çok görülüyor, özel hayatımıza din adıyla müdahale ediyorlar. Sana ne milletin dininden, ırkından. Diyen yok. Elimizde kalan tek şeyimiz Cumhuriyet. Sıra Cumhuriyete mi geldi. Adam olsanız gerçek niyetinizi açıkça açıklar konuşursunuz. Var mı sizde o k…?

Türkiye’de Rabia için ağlıyorlar. Suriye’de öldürülen teröristler için ağlayanlar. Vatan hainleri Hüsniyadisin, Seyit Rıza’lar, Sait Nursi’ler, İskilipli Atıf Hoca’lar, Fethullah Gülen’ler, Derviş Mehmet’ler için gözyaşı dökenler. Teröristlere destek vermek için siyah çelenk hazırlayıp konsolosluk önüne dikilen haydut kılıklı serdengeçtilere kimse müdahale etmedi... Siyasetçileri gördüm.

Siz bu vatan için şehit olmuş bir Mehmetçik için ağlayanı gördünüz mü? Kardeşim dedikleri katillerce Diri, diri yakılan, kurşuna dizilen Mehmetçikler için yas ilan edildiğini gördünüz mü? Ben gördüm. Ben bu ülkenin Başbakanının 32 Mehmetçik şehit edildiğinde baloda şen şakrak eğlenen görüntülerini gördüm. Askerler bunlar servetlerine servet katsın diye mi ölüyor?

Bu ülkenin başbakanı Erdoğan Amerikan askerlerinin evlerine salimen dönmeleri için dualar etti. Ben gördüm. Ermenilere ait olan kanlı kiliseyi (Akdamar) Türk milletinin parasıyla onarıp çan takıp açılışını yaptılar. En büyük İslam ve Türk Düşmanı kardinal heykelinin önünde anı fotoğrafı çektirdiler.  Ağıtlar Dersim’li kadınlara dediler. Van’daki Kürt ve Ermeni çetelerce ırzlarına geçilerek katledilen Türkmen kadınları için kimse avukat olmadı. Ağıtları bile kalmadı. Van nasıl Kürtleştirildiyse. Türkmen ağıtları da Kürtleştirildi. 

Dersimde katledilen 33 er sahipsiz kaldı. Güney ve Doğu Anadolu’daki yerleşim yerlerinin Türkçe tabelaları yerini Ermenice ve Kürtçe isimlere bıraktı. Türkiye Cumhuriyeti yazıları söküldü. Milli bayramlar yasaklandı. Arapça Türk dilinin önüne alındı.

Atatürk anıtına çelenk koymak yasaklandı. Y-CHP Atatürk’ü suçladı. Andımızın kaldırılmasına destek verdi. Diyarbakır’da HDP Gençlik kolları kongresinde Türk bayrağı yerlere atıldı.

Bu ülkede Kürt’ün temsilcileri var. Rum temsilcileri var. Ermeni Temsilcileri var. Bu ülkede HAMAS’ın, tedavi edilen, iş yeri açan DEAŞ temsilcileri var. Benim ülkemi silahsız işgale açan Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan, bu ayaklar altına alınmış milliyetçiliğin payanda temsilcisi var…

Adı Türkiye olan bu ülkede TÜRK’ÜN temsilcileri neden yoktur? Bayrak kimindir. Paçavrayla yer değiştirilmesine, bir ırızcı katilin posterlerinin ortalarda olmasının cesareti Başkanlık aşkına sessiz duranlar var.

Cumhuriyet kutlamalarını ertelen o TRT Şeş TV’yi açtılar. TRT Kürtçülüğün propagandasını yapmakla kalmadı. TRT Osman Öcalan’ı çıkartıp katilin mektubunu okuttu. Yetmedi Kandilde röportaj yapıp canlı yayınladı. Atatürk posteri olan arca ceza yazdılar. Atatürk siluetli floru olan kadın meclise sokulmadı. Polis 70 yaşında bir cumhuriyet aydınına Atatürk baskılı tişörtünü çıkarttırıp ters giydirdi. Nutuk Siyasi propaganda kitabı oldu.

Ne bankamız kaldı, ne limanımız; malımızı, mülkümüzü el âleme sattıkları yetmiyormuş gibi, açılım yapıp telefonumuzu verdikleri Arap bile “Türk” Telekom diye ortalıkta geziniyor, biz ise “Türküm”  bile diyemiyoruz artık. Ama bizim askerimiz Hamasın yediği haltı temizlemek için kan dökmeye Filistin’e gidecek öylemi. Artık yemezler. Bu millet bu mavalı yedirtmez. Ne kadar tarikat ve cemaat varsa, ne kadar Filistinli sevici varsa kardeşim diyen varsa işte fırsat cihat orda kıçları sıkıyorsa savaşta orda defolup gitsinler.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk…

O; bu ulusun kahramanıdır. O; Türkiye Cumhuriyetini kuranlara ‘Türk Milleti denir’… Demiştir. Etnik ayrımcılığı reddetmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.