grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kurtuluş Yılmaz Bıraktı, Yerine İbrahim Avşar Atandı

Kurtuluş Yılmaz'ın sürdürdüğü İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne daha önce AFAD Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Avşar getirildi.

Gündem Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mayıs ayında gerçekleştirilen Milletvekili seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz tekrar görevine dönse de bir süre sonra kendi isteğiyle görevini bıraktığını açıkladı.Kurtuluş Yılmaz'dan boşalan il özel idare genel sekreterliği koltuğuna ise Kırşehir AFAD Müdürlüğü yapan ancak daha sonra AFAD tarafından Geçici Barınma ve Lojistik Depolar Daire Başkanı olarak atanan İbrahim Avşar getirildi.

Göreve getirilen İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Avşar'ın çözmesinin beklendiği en önemli konuların başında ise köylere ayrılan bütçe yetersizliği ve buna bağlı olarak hizmetlerde aksama olarak yer alıyor.İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini yaklaşık 5 yıldır yürüten Kurtuluş Yılmaz ise yazılı açıklamada bulundu.

Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, '' 5 yıldır yapmakta olduğum Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevimden kendi isteğim ile ayrılmış bulunmaktayım. Kıymetli mesai arkadaşlarımızla beraber özverili ve gayretli bir şekilde köylerimize ve şehrimize kurumumuz imkanları ölçüsünde en iyi hizmeti yapma gayretinde bulunduk.

5 yıl boyunca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkeme şehrime ve Kırşehir halkına hizmet etmenin gururunu yaşadım.  Görev yaptığım süre boyunca desteklerini esirgemeyen önceki Bakanımız Sn Süleyman Soylu’ya, mevcut Bakanımız Ali Yerlikaya’ya, önceki Valimiz Sn. İbrahim Akın’a, şimdiki Valimiz Sn. Hüdayar Mete Buhara’ya Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Kendirli’ye, Sn Necmettin Erkan’a, önceki dönem Belediye Başkanımız Sn.Yaşar Bahçeci’ye, AK Parti önceki dönem ve şimdiki İl ve İlçe Başkanlarına, MHP İl ve İlçe Başkanlarına, Belediye Başkanlarımıza, Kaymakamlarımıza, İl Genel Meclis Başkanlarımıza ve Meclis üyelerine,İl Müdürlerimize, Muhtarlarımıza, basınımıza ve hiç bir zaman emeğini esirgemeyen tüm mesai arkadaşlarıma, dostlarıma ve aileme teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni göreve gelen İbrahim Avşar’a başarılar diliyorum'' ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.