grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Gıda Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 2023 yılında 1500'e yakın iş yerinde denetim gerçekleştirildiği dile getirildi.

Sağlık Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 22:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yapılan açıklamaya göre Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın talimatları ile 26.12.2023 tarihinde ülke genelinde başlayan gıda denetim seferberliği Kırşehir genelinde de ara vermeden devam ediyor. Yapılan denetimelere Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç'te katılım sağladı. İl Müdürü İlmeç,  Gıda ve Yem Şube Müdürü ve personelleri ile birlikte Kırşehir'de faaliyet gösteren lokanta, fırın, cafe v.s. gibi yerlerin denetimine katılıp işletme sahiplerini vatandaşların hijyenik ortamlarda güvenilir gıdaya erişimini sağlamaları noktasında uyardı. Denetim sonrası açıklama yapan İl Müdürü İlmeç " Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda ülke genelinde başlayan gıda denetimleri ilimizde de ara vermeden devam ediyor. Bizler İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak yıl boyunca zaten rutin denetimleri gerçekleştiriyoruz. Amacımız vatandaşımızın güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak. Bu kapsamda bu güne kadar 2023 yılında 1500'e yakın denetim gerçekleştirdik. Usule aykırı gördüğümüz yerlere gerekli cezai işlemleri uygulayıp belli süre sonra tekrardan denetime tabi tuttuk" dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.