grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çiçekdağı'nın En Harbi Adayı : Adnan Aydın

Milli Yol Partisi Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Adnan Aydın, seçilmesi durumunda tırnaklarıyla kazıdığı deterjan imalathanesini Çiçekdağı'na bağışlayacağını belirtti.

Gündem Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 22:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

GAZETEMİZE AÇIKLAMADA BULUNAN MİLLİ YOL PARTİSİ ÇİÇEKDAĞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ADNAN AYDIN ŞU İFADELERE YER VERDİ :

İşte bir vatan delisi, Bu da ancak Muhsin Yazıcıoğlu ile yol arkadaşlığı yapmış kişilerde olur.İddia ediyorum hiçbir Belediye Başkanı Bu deliliği yapmaz, yapamaz,yürek ister. Tırnaklarımla kazıdığım deterjan imalatını Belediye Başkanı seçildiğim takdirde Çiçekdağı'na hediye ediyorum,.Hazır çalışmakta olan kuruyemiş ve bakliyat eleme kavurma paketleme fabrikasının %50'sini Çiçekdağı halkının kullanması amacıyla hediye ediyorum. Bunu da kabul ederseniz Sayın Valimiz, sayın Kaymakam ve sayın noter huzurunda tasdikli olarak teslim edeceğim. Belediye başkanlığını kazandıktan 3 ay sonra bir fabrika daha kuracağım. Pasta Gofret fabrikası kuracağım. Buna da 50 tane bayan kardeşleri kardeşimize istihdam sağlayacağım. Belediye hangi başkan işçi almışsa hiç kimsenin işten çıkarılmayacağına söz veriyorum. Yapılacak ihaleler Çiçekdağ meydanında açıktan halkın önünde yapılacaktır. Maaşımın yarısı her ay ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere verilecektir.makam arabası resmi işler haricinde hiçbir şekilde kullanılmayacaktır. Ailemden birinci derece akrabalarından hiçbir kimse kesinlikle ve kesinlikle işe alınmayacaktır. Söz veriyorum ki Çiçekdağına Organize Sanayi Bölgesi yapılacak. Ayrıca Çiçekdağı'na  zirai aletler üretim tesisi kuracağım. İşte Meydan varsa milleti için kendini feda edecek olan belediye başkan adayı varsa çıksın karşıma. Çiçekdağ halkına Saygılarımla ...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.