grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çiçekdağı'nda Dereyi İnşaat Molozuyla Doldurdular

Çiçekdağı İlçesinde kent merkezinde yeni alanlar açmak için , derin bir vadiye sahip olan dereyi inşaat molozlarıyla doldurdular.

Gündem Yayın: 13 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 13.02.2024 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye'de yaşanan sel felaketlerinin en büyük nedeni; doğaya aykırı şekilde yapılaşma ve doğanın döngüsünü bozacak şekilde müdahalelerde bulunma.

Çiçekdağı'nda ortaya çıkan manzara pes dedirtti.AK Partili Belediye'nin yönettiği Çiçekdağı'nda kent merkezinde bulunan dere , inşaat molozları ile dolduruldu.

Yerköy Karayolu kenarında bulunan dere doldurularak yeni arsalar ve rant alanları açıldı.

Molozla doldurulan noktalarda yeni yapılar inşa edildiği görüldü.

Çiçekdağı'nın AK Partili Belediyesi'nin derenin bu şekilde doldurularak doğaya müdahale edilmesine ses çıkarmadığı ve izin verdiği ileri sürüldü.

DSİ'nin sorumluluk alanı içerisindeki derenin bu şekilde doldurulmasına söz konusu kurumun izin verip vermediği ise muamma.

Yaşanacak olası bir sağanak yağışta dere ve çevresinde büyük bir sel felakati yaşanma riski de artmış durumda.

Dere ve etrafında herhangi bir ıslah çalışması yapılmadığı düşünülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.