grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çiçekdağı'nda Silahlar Çekildi : 1 Yaralı

Çiçekdağı İlçesi'nde çıkan silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı.

Gündem Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 12:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çiçekdağı'nda akşam saatlerinde meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre Ç.Ç. ve D.K.'nin bulunduğu araca silahla ateş edildi.Saldırıyı gerçekleştirdikleri ileri sürülen ve daha sonra kaçmaya çalışan C.B. ile  Y.Ş.'nin arkasından ateş edilmesi sonucu, C.B. ayağından yaralandı.Saldırının ardından araç kullanılamaz hale geldi.Ankara'dan geldiği belirtilen ve tedavisi yapılan C.B. ile birlikte diğer şahıslar gözaltına alındı.

ARAÇTAKİLER BELEDİYEDEN ATILAN KİŞİLER

Öte yandan araçta bulunan ve saldırıya uğrayan Ç.Ç. ve D.K.'nın yakın bir süreçte Çiçekdağı Belediyesi'nden atılan kişiler olduğu öğrenildi.MHP'yi desteklediği için işten atıldığı belirtilen Ç.Ç.'nin , Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ile tartışma yaşadığı ileri sürüldü.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#
Yorumlar (2)
kırşehirleeee
06.03.2024 13:37
mhp tetikçi tutmuş yani
kırşehirleeee
06.03.2024 13:37
mhp tetikçi tutmuş yani
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.