grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de AK Parti'nin MHP Hazımsızlığı

Çiçekdağı'nda MHP seçim ofisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan 2 belediye çalışanı, AK Parti Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun imzasıyla işten atıldı.

Gündem Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 21:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir merkez ve Kaman'da AK Parti'nin adayını destekleyen MHP'nin karşısına diğer ilçelerde AK Parti tarafından aday çıkarılmıştı.Buna rağmen Çiçekdağı'nın AK Partili Belediyesi'nin MHP'ye yönelik yaklaşımı ilçeyi sarstı.Alınan bilgiye göre MHP'nin Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Ahmet Hikmet Erdoğan'un komşu  Bekir Berkil ile MHP'nin İl Genel Meclisi Adayı Sinan Kılıç'ın akrabası Yasin Can isimli belediye çalışanları hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedi. MHP seçim bürosuna gerçekleştirilen ziyaret bilgisini alan AK Partili Belediye yönetimi, çalışanların savunmasını istedi.Belediye çalışanları ise ziyareti, akraba ve komşu olmaları nedeniyle gerçekleştirdiklerini bildirdi.

MHP'Yİ ZİYARET ETTİLER İŞTEN ATILDILAR

Ancak çalışanların savunması yeterli olmadı ve AK Parti Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun talimatıyla MHP seçim bürosuna ziyaret gerçekleştiren çalışanların belediyeden çıkışı verildi.İşçilere ulaştırılan AK Parti Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu imzalı tebligatta , '' Çiçekdağı Belediyesi Personel LTD. ŞTİ ile olan iş akdiniz 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle tarafımızca tek taraflı olarak feshedilmiştir'' ifadelerine yer verildi.

GERGİNLİĞİ TIRMANDIRIYOR

Çiçekdağı'nın AK Partili Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun daha önce MHP'ye yönelik sarf ettiği sözler büyük tepki çekmişti. Muhtarlar ile yapılan toplantıda açıklamada bulunan Hakanoğlu, MHP'ye verilen oyların CHP'ye gideceğini söylemiş bu durum o sırada orada bulunan MHP'li muhtarların tepkisini çekmişti.

#
Yorumlar (1)
KARTAL RUHAT
29.02.2024 09:50
iyi etmiş
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.