grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'e Dönüş Yolunda Sele Kapıldılar

Kırşehir'de ikamet ettikleri öğrenilen Şevket ve Zöhre Şimşek çifti, evli kızlarını Nevşehir'e bıraktıktan sonra Kırşehir'e dönerken sel sularına kapılarak hayatlarını kaybettiler.

Asayiş Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 00:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay,  Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi tuz ocağı mevkisinde meydana geldi. Şevket Şimşek yönetimindeki 40 EK 339 plakalı otomobil, sel suları ile sürüklendi. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, çiftin bulunması için çalışma başlattı. 3 saat süren çalışmanın ardından çift, 500 metre sürüklenen otomobilde ölü bulundu. Cenazeler otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi sonrası cenazeler, Gülşehir ilçesi Hacıhalilli köyündeki Merkez Camisi'ne getirildi. Cenazeye, çiftin 3 çocuğu ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Namaz sonrası cenazeler, köy mezarlığında toprağa verildi. Çiftin, evli kızlarını evine bıraktıktan sonra dönüş yolunda sele kapıldığı belirtildi.

 

 

KIRŞEHİR'E DÖNERKEN SELE KAPILMIŞLAR

Hayatını kaybeden çiftin, Kırşehir'de ikamet ettikleri ve evli olan kızlarını köylerine bıraktıktan sonra Kırşehir'e dönüş yolunda sel sularına kapıldıkları öğrenildi.Hacıhalilli köyü muhtarı Savaş Yalın, ''Çok üzüntülüyüz. Köyümüzde sevilen bir kişiydi. Komşuluğumuz iyiydi. Allah, rahmet eylesin. Gülşehir ilçesinde menfezin kısa olması, selin de yoğun gelmesi nedeniyle yol ortasında kalmışlar. Araçtan aşağı inememişler. Yukarıdan gelen kuvvetli sel, aracı da alarak, aşağı indirmiş. Yaklaşık 1 kilometre sürüklenmişler. Kendilerini sürüklenen aracın içinden çıkardık'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.