grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Son 48 Saat! Kar Tüm Yurdu Kaplayacak!

Kar kapıya dayandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, salı ve çarşamba günleri kuvvetli yağış beklenmiyor. Ancak perşembe gününden itibaren tüm yurdu sağanak yağış ve kar yağışı kaplayacak.

Yaşam Yayın: 19 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 19.12.2023 21:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumuna göre salı ve çarşamba günleri güneşli hava yurdun büyük bir kesiminde etkili olması bekleniyor. Perşembeden itibaren ise bölge bölge tüm yurtta yağışlar etkili olacak.

KAR VE YAĞMUR GELİYOR

Perşembe gününden itibaren yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı ve yağmurun etkili olması bekleniyor.

İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

Yağışlı ve soğuk havanın etkisinde olan İstanbul'da hafta başından itibaren sıcaklıklar artacak. Megakente cuma günüyle birlikte sağanak yağış yeniden giriş yapacak. Sıcaklıkların hafta sonu bir kez daha düşeceği İstanbul'da pazar günü karla karışık yağış bekleniyor. Şehrin yüksek kesimlerine ise kar yağabilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.