grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ruhsatsız Silahlar ele geçirildi

Emniyet Müdürlüğü'nden başarılı operasyon: Ruhsatsız silahlar ele geçirildi...

Asayiş Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 21:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, 15 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen bir ateşli silah ile kendi kendini yaralama olayına dair detaylı bir soruşturma yürüttü. Yapılan teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda, şüphelinin evinde yapılan aramada çeşitli silahlar ele geçirildi. Bu operasyon, Kırşehir'de silah kaçakçılığı ve suçla mücadelede ne kadar etkili olduğunu gösteriyor. 

 

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, şüphelinin kullandığı adreste gerçekleştirdiği aramada, çeşitli silahları ele geçirdi. Bunlar arasında 1 adet ruhsatsız 7,65 tabanca ve bu tabancaya ait şarjör ile mermiler, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet başkasına ait ruhsatlı av tüfeği ve 1 adet kurusıkı tabanca bulunuyor. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nün silah kaçakçılığı ve suçla mücadeledeki kararlılığını ve başarısını gözler önüne seriyor. Ele geçirilen silahlar ve mühimmat, şehirdeki suç oranlarının azaltılması ve halkın güvenliğinin sağlanması açısından önem taşıyor.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nün bu başarılı operasyonu, şehirdeki huzur ve güven ortamını koruma konusundaki çabalarını vurguluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.