grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU'NDAN “GELİRDE ADALET, VERGİDE ADALET” EYLEMİNE DESTEK

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Çalışanların aldıkları ücretin yarısını vergi olarak ödemeleri kabul edilemez.

Gündem Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2023 19:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 12 Aralık 2023 Salı günü saat 17.15’te DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nun katılımıyla, Genel İş Şubesi tarafından Cacabey Meydanı'nda gerçekleştirilen Gelirde ve Vergide Adalet için; insanca yaşayacak bir ücret için yapılan basın açıklamasına destek verdi.

            Yapılan basın açıklamasına ilimiz sendika ve dernekleri ve sendika üyelerinin katıldıkları gözlenirken, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu çalışanların yaşadıkları ekonomik sıkıntıları dile getirdi.

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Cacabey Meydanı’nda yapılan basın açıklamasına katılırken, basın açıklaması sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamasında ise “Gelirde ve Vergide Adalet için; insanca yaşayacak bir ücret için” tüm çalışanların haklarının korunması gerektiğini ve her zaman çalışanların yanında olduklarını dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.