grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

SHMYO Hataylı Kardeşlerimle Buluşuyorum Etkinliği Düzenledi

Üniversitemiz SHMYO Hataylı Kardeşlerimle Buluşuyorum Etkinliği Düzenledi

Eğitim Yayın: 22 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 22.05.2023 21:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

 

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) ile Sağlık Hizmetleri Topluluğu tarafından “Hataylı Kardeşlerimle Buluşuyorum” Projesi kapsamında bir etkinlik düzenlendi. Proje kapsamında 17 Mayıs 2023 tarihinde Hatay’ın Altınözü ilçesinde bulunan Sarıbük İlköğretim Okuluna SHMYO öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında Üniversitemiz SHMYO öğretim elemanları ve öğrencileri, hazırladıkları hediye çantaları, uçurtmaları, kırtasiye ve giyim malzemeleri ile diğer ihtiyaç malzemesi ürünleri Sarıbük İlköğretim Okulu öğrencileri ve okul idaresine teslim ettiler. Aynı zamanda öğretim elemanları ile öğrencilerimiz, okul içinde öğrencilerle yüz boyama, uçurtma uçurma gibi çeşitli etkinlikler de düzenleyerek Sarıbük İlköğretim Okulu öğrencileriyle keyifli dakikalar geçirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.