grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİR BELEDİYESİ 2. KİTAP GÜNLERİ’NDE “EDEBİYAT VE FELSEFE” SÖYLEŞİSİ YAPILDI

Kırşehirli kitapseverlerin özlemle bekledikleri 2. Kitap Günleri söyleşileri kitapseverler tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2023 11:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

28 Nisan 2023 Perşembe günü saat 10:00’da kapılarını okurlara açan Kırşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri’nin resmi açılışı aynı gün saat 17.00’da yapıldı. Açılışa Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP ve İYİ Parti milletvekili adayları ve Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin il başkanları ile birlikte, kitap kurtlarının heyecanla bekledikleri ve birbirinden değerli yazarları ağırlandığı 2. Kitap Günleri'nin açılışını gerçekleştirdi.

Buket Uzuner’in  “Türk Edebiyatında Şamanlık ve Mitoloji” adlı söyleşisi 29 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 14.00’da, Kemal Varol’un “Bir Anadolu Üçlemesi” adlı söyleşisi 29 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 15:00’da, Latife Tekin ve Serkan Türk’ün birlikte yer aldıkları “Yazarken ve Yaşarken” adlı söyleşileri 29 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 16.00’da, Moderatörlüğünü Kırşehir Belediyesi Basın Sorumlumuz Soner Demirbaş’ın yaptığı ve Kırşehirli yazarlar Ahmet İlhan ve Özgür Taburoğlu’nun katıldıkları “Edebiyat ve Felsefe” adlı söyleşisi 29 Nisan 2023 saat 16.00’da gerçekleştirildi. Söyleşi programlarının başladığı Cumartesi günü programlara soğuk hava ve yağmura rağmen okurların yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi. Basın Sorumlumuz Soner Demirbaş’ın moderatörlüğünü yaptığı “Edebiyat ve Felsefe” konulu söyleşide edebiyatın dil bağlamında felsefe ile ilişkisi bağlamında düşünceler aktarıldı. Kırşehirli yazar Sinan Yağmur’un “Hatır Saymak Gönül Almak” adlı söyleşisi 1 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 14:00’da gerçekleştirildi.

            Öte yandan Kırşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri’ne katılan Kırşehirli Yazarlarımızın standı da yoğun ilgi görüyor.

Fuara katılan Kırşehirli yazarlarımızdan Zeynep Nur Küçük, Emin Salman ve Davut İzol’un yanı sıra Kırşehirli yazarlarımız Çerkez Bozdağ, Ömer Tutsun, Ceyhun Can Soykan, Özgür Bozkuş’un açtığı stantlarda kitap satışları ve imza günleri devam ediyor.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 1. Kitap Günleri ile Kırşehir Belediyesi kitap kurtlarının özlemle bekledikleri söyleşilerle ve imza günleriyle önemli bir programı daha gerçekleştiriyor olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, tarih ve kültür şehri Kırşehir’de bu tür organizasyonlara önümüzdeki dönemlerde de ara vermeden devam edeceklerini ifade etti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.