grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı Üniversitemizde Başladı

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı Üniversitemizde

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 19:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı Üniversitemizde Başladı

Anadolu Üniversiteler Birliği'nce (AÜB) düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı Kırşehir ayağı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. İlk olarak 5 Mayıs’ta Kayseri Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde başlayan fuarlar tüm üye üniversitelerce organize ediliyor. 11 Mayıs 2023 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında gerçekleşen fuar açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, üniversite temsilcileri ve basın mensupları katıldı.


Üniversite adayı gençlerin hem üniversiteleri daha yakından tanımaları hem de doğru tercih yapabilmeleri adına Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen fuar üniversitemiz ev sahipliğinde başladı. Alanında uzman personel ile fuarda yerini alan üniversite temsilcileri, üniversite adayı gençlere ve ailelerine bilgiler aktarıyor. Fuar açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, ‘’Tecrübelerini paylaşmak üzere birçok üniversitemiz şuan da burada. Üniversitelerin yapmış olduğu faaliyetlerin siz öğrencilere aktarılabilmesi çok önemli. Gençlere üniversiteleri tanıtma, onlara yol gösterme ve ebeveynlerin bilgi sahibi olmaları manasında güzel bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Şuan burada depremden etkilenen üniversiteler de var ve bu süreci tercihlere etki etmeden sürdürmelerini kıymetli buluyorum. Öğrenci ve ailelerini istikbale etki edecek bu fuardan faydalanmaları için üniversitemize davet ediyorum’’ diye konuştu.


Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve beraberindekiler daha sonra fuara katılan üniversitelerin stantları gezerek bilgi aldı. Tanıtım ve Tercih Fuarı gün boyu üniversitemizde devam edecek. Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarları; Yozgat, Malatya, Elazığ, Erzincan, Sivas, Tokat ve Amasya şehirlerinde düzenlenecek fuarlar ile sürecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.