grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Yürekleri Ağza Getiren Yangın

Kırşehir'de akaryakıt istasyonundaki otogaz tankerinde çıkan yangın yürekleri ağza getirdi.Yangın faciaya yol açmadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Asayiş Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 01:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kuşdilli Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda bulunan 34 BIM 023 plakalı tankerin motor bölümü, ikmal yapacağı sırada henüz belirlenemeyen nedenle aniden alev aldı.İstasyondakilerin müdahalesinin ardından ihbar üzerine itfaiye ekipleri olay yerine geldi.Polis, güvenlik önlemi aldı, tankerde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Akaryakıt istasyonu çalışanı Murtaza Şakar, tankerin gaz boşaltımı yapmak için istasyona geldiğini söyledi.

Aniden alevlerin çıktığını anlatan Şakar, "Aracın altından ve motorunda bir anda yangın çıktı. Biz de yangın söndürücülerle müdahale ettik, itfaiye ekipleri geldi. Şükürler olsun can kaybı yok. Çok büyük bir faciadan döndük. Bir anda kasa yanmaya başladı, yangın söndürücülerle müdahale edince de söndürdük." dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.