grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çiçekdağı'nda AK Parti-MHP Gerginliği

Kırşehir AK Parti Milletvekili Adayı Necmettin Erkan'ın Çiçekdağı programında Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun sözleri gerginlik yarattı.

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 23:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 Mayıs'ta Kırşehir AK Parti Milletvekili Adayı Necmettin Erkan, Çiçekdağı'nda çeşitli temaslar gerçekleştirdi.Necmetti Erkan'a Çiçekdağı programı boyunca Belediye Başkanı Hasan Hkanoğlu'da eşlik etti.Erkan'ın programlarından birisi de Çiçekdağı'ndaki muhtarlarla yaptığı kahvaltı oldu.Kahvaltıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, seçimlerde MHP'ye verilecek oyların aslında CHP'ye yaradığını ve bu nedenle MHP'ye oy vereceklerin de oylarını AK Parti'ye kullanmaları gerektiğini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.Hakanoğlu'nun sözleri üzerine kendisi de MHP yönetim kurulu üyesi olan Kızılcaali Köyü Muhtarı Halil Zengin, Çiçekdağı'ndaki 45 köyün 35 muhtarının ülkücü olduğunu belirterek Hakanoğlu'nun MHP'yi yok saymaya çalışması ve MHP'ye gidecek oyların CHP'ye gideceğine ilişkin sözlerine sert tepki gösterdi ve yanındakilerle birlikte toplantıyı terk etmek istedi.Zengin daha sonra Hakanoğlu'nun özür dilemesi ve çevredekilerin ricası üzerine toplantıyı terk etmedi.

 

Kızılcaali Köyü Muhtarı Halil Zengin

 

YAŞAR BAHÇECİ'NİN MHP SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Benzer durum daha önce Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin toplantısında meydana gelmişti.Bahçeci, '' MHP'den Dr. Yıldırım Türk, çok iyi bir insan çok iyi de bir doktor. Milletvekilliği yaptı bir çivi çakabildi mi? Çakamaz. Çünkü bizim sistemimizde muhalefet milletvekili hiçbir şey yapamaz. Yatırımı kim yapar? İktidarın milletvekili yapar'' sözlerini sarf etmiş ve büyük tepki çekmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.