grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

MİLASTA NEŞET ERTAŞ RÜZGARI ESECEK

Türk Halk Müziğinin büyük ustası, Bozkır’ın Tezenesi Neşet Ertaş, ölümünün 11’nci yıldönümünde Milas'ta beşinci kez anılacak.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 00:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

 Milas Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan anma programı Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği tarafından bir kez daha Milaslılarla buluşturulurken, dernek sekreteri kırşehir’li Hüseyin Doğan’ın gazetemize yaptığı açıklama Neşet Ertaş sevenlerini heyecanlandırdı.

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek olan program 6 Ekim 2023 Cuma günü saat: 20.00’de Atapark’ta, hava muhalefeti olması durumunda ise Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda Milaslılarla buluşacak.

Beşincisi düzenlenecek olan anma programında, Kırşehir Belediyesi Abdallar Topluluğu, bu seneki programın özel konukları olacak.

Kendi deyimiyle yoksulluğun tam da içine doğan, bin bir zorlukla geçen yaşamı, duygularını döktüğü eşsiz şiirlerin dönüştüğü türküleri yıllardır dilden dile dolaşan, ‘Halkın sanatçısı’, ‘Bozkır’ın Tezenesi olarak bilinen Neşet Ertaş, ölümünün 11’nci yıldönümünde Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenecek programla anılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.