grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Yürekleri Ağza Getiren Yangın

Kırşehir'de çıkan yangın yürekleri ağızlara getirdi.Apartmanın yanında bulunan otlarda başlayan yangın apartmanın hemen yanında istiflenmiş ahşağ malzemelere oradan da apartmana sıçradı.

Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 23:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay Medrese Mahallesi 82. sokakta meydana geldi.Alınan bilgiye göre Bahçeci apartmanının hemen yanında bulunan boş arsadaki kuru otlarda başlayan yangın, apartmanın bahçesinde istiflenmiş ahşap malzemelere sıçradı.Alevler bir anda büyüyerek apartmanın dışındaki yalıtımı tutuşturdu ve apartmanın cephesi bir anda alev topuna döndü.Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri bir taraftan söndürme çalışması yürütürken diğer taraftan da apartmandaki vatandaşları tahliye etti.Uzun süreli söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alınırken herhangi ve can kaybı yaralanma yaşanmaması yüreklere su serpti.

Apartmanın yanında istiflenmiş malzemeler ile birlikte apartmanın güney dış yüzü tamamen yandı.Öte yandan çıkan yangın nedeniyle apartman sakinleri arasına tartışma çıktı.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.