grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Müzikli Söyleşi Programı

Kırşehir Belediyesi ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Müzikli Söyleşi programı, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 19:30’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sanat Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 00:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'nda yer alan Kırşehir'de, söylediği Türkçe parçalarla bilinen  Paul Dwyer ve Çetin Akdeniz'in katılımıyla müzikli söyleşi programı düzenlenecek.Müzikli söyleşi programına katılım ücretsiz olup, katılım için biletler ise Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nden temin edilebiliyor.

Kırşehir Belediyesi ve Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlenecek müzikli söyleşi programı ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Selahattin Ekicioğlu, “Bilindiği üzere Müziğin Başkenti Kırşehir’imiz, UNESCO’nun Yaratıcı Şehirler Ağı’na Türkiye’den dahil olan ilk ve tek şehirdir. Bu noktada Kırşehir, taahhütlerini de yerine getiren ender şehirlerden biridir.

Biz de Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin müzik odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve bu konudaki çalışmalara da katkı sunmaya devam ediyoruz.

Tüm hemşehrilerimizi, Paul Dwyer ve Çetin Akdeniz'in katılımlarıyla 14 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 19:30'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Müzikli Söyleşi programına katılmaya davet ediyorum'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.