grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Belediyesi Bütçesini 1 Milyar 400 Milyon TL'ye Çıkardı

Kırşehir Belediyesi, enflasyon ve artan maaşlar nedeniyle bütçesini 300 milyon TL daha arttırarak 1 milyar 400 milyon TL'ye yükseltti.

Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 00:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi Eylül Ayı olağan meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.Gündem maddelerinin görüşüldüğü meclis toplantısında, bütçe arttırımı için meclisten yetki istendi.2023 yılı için rekor artışla bütçeyi 1 milyar 100 milyon TL'ye yükselten Kırşehir Belediyesi, enflasyon ve maaş farkı nedeniyle bütçeyi revize etti.Bütçede yüzde 27'lik artışa gidildi ve 300 milyon TL daha arttırılarak 1 milyar 400 milyon TL'ye yükseltildi.

 

SEÇİM DEĞİL GEÇİM ARTTIRIMI

Öte yandan bütçe arttışına gidilmesine ilişkin oylama sırasında AK Partili meclis üyesi Ebubekir Koçyiğit, seçime yönelik olmaması kaydıyla artışı onaylayacaklarını bildirdi.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise söz konusu artışın büyük bir bölümünün maaş artışına yönelik olduğunu belirterek artışın seçime yönelik değil geçime yönelik olduğunu ifade etti.Ekicioğlu, yüksek maaş konusunda Türkiye'de ilk 10'da olduklarını belirtti.

 

YÜKSEK MAAŞTA 8. SIRADAYIZ

Son maaş zammı ile birlikte 16-17 bin TL maaş alan birisinin maaşının 27-28 bin TL'ye yükseldiğini belirten Belediye Başkanı Ekicioğlu, '' Sigorta primleri hariç.Neredeyse ikiye katladık'' ifadelerini kullandı.Ekicioğlu, yüksek maaş verilmesinde Türkiye'deki belediyeler arasında tahmini olarak 8. olduklarını kaydetti.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.