grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Emeklilere Tek Sefere Mahsus 5 Bin TL Ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere tek seferlik 5 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.

Gündem Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 09:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kabine toplantısı sonrasında "Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık." diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti:

"Bütçemize toplam maliyeti 61 milyar lirayı geçen bu ödemeler, kasım ayının ilk yarısı itibarıyla emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacak. Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz. Yılbaşında emeklilerimizin durumun tekrar gözden geçirecek, o zaman her türlü fedakarlığı sergileyeceğiz." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar getiriyoruz." diye konuştu. 

"194 hedef imha edildi, 162 terörist etkisiz hale getirildi"

Türkiye'ye ait SİHA'nın düşürülmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiç şüphe yok ki bu olay milli hafızamıza kaydedilmiştir ve vakti saati geldiğinde gereği muhakkak yapılacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sınırlarımızda ne tek bir teröristin barınmasına ne de bir terör koridoru kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 1 Ekim'den itibaren gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda toplam 194 hedef imha edildiği ve 162 terörist etkisiz hale getirildiğini bildirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tüm isimleri ve uzantılarıyla PKK'yı tamamen ortadan kaldırana kadar sınır ötesi harekatlarını devam ettirmek Türkiye'nin meşru hakkıdır. Terör örgütleriyle yakın ilişkide olan güçlerden, harekatlarımızda zarar görmemeleri için bölgedeki unsurlarını teröristlerden uzak tutmalarını istiyoruz." 

İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Biz ne İsrail topraklarında ne Filistin topraklarında tek masumun burnunun kanamasına razı olmadığımızı hep söyledik, söylüyoruz. Bugün de aynı yerdeyiz. Gazze'nin hava ve kara saldırılarıyla yerle yeksan edilmesi, camilerin bombalanması, masum çocuk, kadın, yaşlı ve sivil ölümleri asla kabul edilemez."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.