grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırşehir'e Geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Ağustos Çarşamba günü Kırşehir'de bir dizi temaslarda bulunacak.

Gündem Yayın: 18 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2023 15:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Genel seçimlerin ardından kabinede ismi değişmeyen isimlerden birisi de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmuştu.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 23 Ağustos Çarşamba günü Kırşehir'i ziyaret edeceği öğrenildi.Bakan Koca'nın programında Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etmesi ve Yeni Hastane Binası inşaatında incelemelerde bulunması bekleniyor.

Bilindiği üzere Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekimi Prof. Dr. Ali Güneş, rektör yardımcılığına getirilmiş ve Doç. Dr. Süleyman Ersoy Hastanenin yeni başhekimi olarak atanmıştı.Ayrıca tıp fakültesi dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ahi Evran Üniversitesi rektörlüğüne getirilmişti.Bakan Koca'nın meslektaşlarına da hayırlı olsun ziyaretinde bulunacağı düşünülüyor.

Bakan Koca'nın ziyaret programı ilerleyen günlerde netleşecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.