grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Önlemler tekrar kamuoyuna duyurulmalı

Tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de Corona virüsü tekrar etkili olmaya başladı. Ankara Hacettepe Üniversitesi, hastane içerisinde pozitiflik oranının 24 saatte yüzde 3’ten yüzde 20’ye çıktığını açıkladı...

Sağlık Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 00:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yaklaşık 2 yıl süren ve tüm dünyada milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan Covid salgını, Eris varyantı ile birlikte tekrar yayılmaya başladı.

Tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de hasta sayısında artış yaşanıyor. Covid-19 gibi olmasa bile, Eris varyantının öldürücülüğü diğer enfeksiyonlara göre daha yüksek…

Ankara Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Birimi, geçtiğimiz Perşembe günü ilgili birimler ve başhekimliklere gönderdiği yazıda, “Son 24 saat içinde hastanemizde yapılan SARS-COV-2 PCR (Koronavirüs) testlerinde pozitiflik oranı yüzde 3'ten yüzde 20'lere kadar ulaşmıştır” diyerek personel, hasta ve hasta yakınları için maske zorunluluğunu hatırlattı.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) de dün Hatay Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu'nun Covid-19 ile uyumlu klinik bulgularla Adana'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.

image small

Peki mega kent İstanbul’da vakalar artıyor mu? İstanbul Tabip Odası (İTO) Başkanı Nergis Erdoğan, son durumu 

“VAKALAR ARTIYOR ANCAK ÜLKEMİZDE BAŞKA SORUNLAR DA VAR”

“Sahadan gelen bilgilere göre Covid vakaları gerçekten artmış durumda. Dünyada Eris varyantı ortaya çıkmış durumda, sahadan, ülkemizde de arttığına dair bilgi alıyoruz” diyen Erdoğan, “Fakat burada ülkemize dair çok temel problemler var” diyerek yapılan hataları sıraladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.