grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

MHP'nin Güçlü İsmi Mucur Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

Bürokrat Hakverdi Recep Bahadır, MHP'den Mucur Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

Siyaset Yayın: 22 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 22.10.2023 21:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

MHP'nin önemli ve güçlü isimlerinden olan Bürokrat Hakverdi Recep Bahadır, Mucur Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Mucur'un potansiyel olarak gelişime açık bir noktada bulunduğunu belirten MHP Mucur Belediye Başkan Aday Adayı Hakverdi Recep Bahadır, '' Mucur'u hakettiği yere taşımak ve hakettiği hizmetleri sağlamak için yola çıktım.Bizim dün de, bugün de yarın da sevdamız Mucur olacak'' ifadelerini kullandı.

Hakverdi Recep Bahadır kimdir?            

Bürakrat kökenli olan Recep Bahadır 1964 yılında Mucur'un Kıran köyünde doğdu. Eğitimine kıran köyü ilköğretim okulu sonra Kırşehir Cacabey ortaokulu akabinde mucur ticaret lisesini bitirdi. Önlisans eğitimini gazi Üniversitesi meslek yüksekokulu muhasebe bölümünde tamamladı. 
1989 yılında Mucur da , o zamanki parti adı ile Milliyetçi Çalışma Partisi(MÇP) il genel meclisi , Kırşehir Ülkü Ocakları yönetiminde 
aktif görev aldı.Bir süre serbest çalıştıktan sonra Ankara kalite kampüsü Türk Standartları Enstitüsünün (TSE) birçok birimlerinde çalıştı. Hali hazırda memleketi olan Kırşehirde TSE temsilciliğine atandı. 2019 yılında Mucur,da MHP ,den Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Evli olan Bahadır sempatik tavrı, halk ile iç içe olup güler yüzlü Mucur sevdalısıdır.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.