grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda ailelere kırtasiye yardımı yaptıklarını açıkladı.

Gündem Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 01:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde ailelere verilen okul servis ücretine yüzde 100 zam yapan Kırşehir Belediyesi aynı zamanda ailelere destek olmak için öğrencilere yönelik kırtasiye yardımını da sürdürüyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Göreve başladığımızda her vatandaşın sosyal destek hizmetlerinden yararlanacağına dair söz vermiştik. Bu sözümüz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz.” diyerek şunları ifade etti:

 “ Kırşehir Belediyesi olarak 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamış olması nedeniyle durumu müsait olmayan ailelerimizin öğrencileri için daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kırtasiye yardımı yapıyoruz.

Amacımız, Kırşehir Belediyesi olarak, eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanamayan öğrencilerimize ve ailelerine, sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda elimizden geldiğince katkı sağlamaktır. Yardım çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir.

2023-2024 eğitim yılında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize bir kez daha başarılar diliyorum.''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.