grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU KURULDU

UNESCO yaratıcı şehirler ağına Türkiye’den dahil olan ilk ve tek şehir olan Kırşehir’de; Kırşehir Belediyesi bünyesinde Türk Sanat Müziği Topluluğu kuruldu.

Sanat Yayın: 26 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 26.05.2023 23:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

 

 

UNESCO yaratıcı şehirler ağına Türkiye’den dahil olan ilk ve tek şehir olan Kırşehir’de; Kırşehir Belediyesi bünyesinde Türk Sanat Müziği Topluluğu kuruldu.

 

Kurulmasının ardından ivedilikle çalışmalarına başlayan Kırşehir Belediyesi Müzik Topluluğu, Doç. Dr. Şenol Afacan’ın şefliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, tarih ve kültür şehri Kırşehir’in kültür sanat alanındaki örnek çalışmalarının devam ettiğini belirterek, bu kapsamda kurulan Kırşehir Belediyesi Müzik Topluluğu’nun da Cumhuriyetimizin 100. Yılında örnek çalışma ve konserlere imza atacağına inandığını belirtti.

Başkanımız Ekicioğlu, kültür sanat alanındaki çalışma ve programlarıyla Anadolu’da ve uluslararası alanda adından söz ettiren Kırşehir’in, yeni kurulan Kırşehir Belediyesi Müzik Topluluğu ile de yeni konserlere imza atacağını ifade ederek Topluluk katılımcılarına çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.