grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

YÜCESAN ; YENİ ATAMALAR YAPILDI

Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, yeni yönetim kurulu üyelerinin atamasının gerçekleştirildiğini söyledi.

Gündem Yayın: 23 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.12.2023 22:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News



Kırşehir’de her zaman üyelerin hakkını korumak için mücadele eden Sağlık Sen Kırşehir Şubesi, sorunlara çözüm üretmek için mücadelesine devam ediyor.

Yeni yönetim kurulu üyelerinin atama işleminin gerçekleştirildiğini söyleyen Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, seçimle mahalli seçimler öncesinde kan tazelendiğini söyleyerek, “Birlikte çalışmaktan şeref duyduğum başkan yardımcısı İlkay Tekin, Alper Uzun ve Muhammmet Özdemir kardeşlerime teşekkür ediyorum. Şimdi yeni yönetime giren Ethem Gömcü, Ceyhan Albayrak ve Halil İbrahim Ak kardeşlerimle sürecimizi yöneteceğiz. Yönetimde ilk defa aile sosyal politikalar müdürlüğünde görevli bir kardeşimize başkan yardımcılığı verildi. İnsallah hep birlikte sendikamızı ve bize güvenen üyelerimizin haklarını en üst perdede korumaya, dile getirmeye, çözümüne gitmeye devam edeceğiz. Gençlik kolları başkanlığımıza da Uğur Şimşek kardeşimizi atadık. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.