grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kalp Krizi Sonucu Genç Yaşta Vefat Ettiler

Kırşehir'de 2 kişi genç yaşta kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 00:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tüm yurtta olduğu gibi son dönemde artış gözlenen Kırşehir'de kalp krizine bağlı ölümlere yenileri eklendi.

NÖBET YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nda güvenlik personeli  Emre Dinler (41), nöbet tuttuğu alanda yerde yatar vaziyette bulundu.İlk yapılan müdahalede talihsiz adamın hayatını kaybettiği belirlendi.Dinler'in nöbet tuttuğu sırada kalp krizine bağlı vefat ettiği öğrenildi.Emre Dinler'in ölümüne ilişkin Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil tarafından yapılan açıklamada, '' Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı personelimiz Emre Dinler, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir.Kıymetli personelimize Allah'tan rahmet , kederli ailesine, yakınlarına ve üniversitemiz camiasına baş sağlığı dileriz'' denildi.

 

 

26 YAŞINDAKİ GENÇ VEFAT ETTİ

Kırşehir'de yaşanan bir diğer olayda ise 26 yaşındaki Enes Sümengen kalp krizi geçirerek vefat etti.İşçi olduğu öğrenilen gencin acı haberi yakınlarını yasa boğdu.

 

Emre Dinler Çiçekdağı ; Enes Sümengen ise Kırıkkale nüfusuna kayıtlıydı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.