grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

YAZ DÖNEMİ KURS KAYITLARI 5 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

“7-14 yaş Çocuk Grubu” kurs kayıtları başlayan ve ücretsiz olarak verilen Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Yaz Dönemi Kurs kayıtları 5 -18 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Gündem Yayın: 01 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2023 22:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Kırşehir'de yaşayan ve okuyan gençler, kadınlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, yeni dönem kurs kayıtları 5 Haziran’da başlıyor.

Kayırları 5-18 Haziran tarihleri arasında alınacak olan kurslar içinde Yağlı Boya, Kara Kalem, Sulu Boya, Filografi (Origami), Ahşap Boyama, Kaligrafi, Kişisel Gelişim, İngilizce, Diksiyon, Kuran I Kerim, Fotoğraf Çekimi, Drama, Satranç, Akıl Zekâ Oyunları, İşaret Dili, Bağlama, Gitar, Keman, Piyano, Ney, Bale (4-6 yaş), Jimnastik (4-6 yaş), Halk Oyunları branşları yer alıyor.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; “Açtığımız kurs merkezlerimiz Kırşehirli hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor. Kurslarımızla Kırşehir’in sosyal hayatına zenginlik katıyoruz. Kırşehir’in huzur şehri olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz “sosyal belediyecilik” anlayışımızın en güzel örneklerinden biridir kurs merkezlerimiz. Kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de açılan kurslarımız yine Kırşehirlilerin uğrak yerlerinden biri olmaya devam edecek.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.