grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Öğrencilerimiz Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasından Derecelerle Döndüler

18-21 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen müsabakalarda öğrencilerimiz aldıkları derecelerle üniversitemizi bir kez daha gururlandırdı.

Spor Yayın: 26 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 26.05.2023 23:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Öğrencilerimiz Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasından Derecelerle Döndüler

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Emre Şahin, Yusuf Demir, Cavit Acar, Ferhat Kılıç ve Mustafa Kemal Kıyı Zonguldak’ta düzenlenen Mustafa Dağıstanlı - Ahmet Ayık Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasına katıldı. 18-21 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen müsabakalarda öğrencilerimiz aldıkları derecelerle üniversitemizi bir kez daha gururlandırdı.

Zonguldak’ta düzenlenen Mustafa Dağıstanlı - Ahmet Ayık Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında başarılı bir performans sergileyen öğrencilerimiz, 57 kiloda Yusuf Demir birinci olurken yine 57 kiloda Emre Şahin üçüncülük elde etti. Yine öğrencilerimizden 65 kiloda Cavit Acar birincilik elde ederken 65 kiloda Ferhat Kılıç üçüncü oldu. Öğrencimiz 97 kiloda Mustafa Kemal Kıyı ise üçüncü oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.