grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

53 ÜLKEDEN 300’Ü AŞKIN DOKTOR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK! DÜNYANIN GÖZLERİ TÜRKİYE’DE BULUŞUYOR

Vitreoretinal cerrahi alanında Avrupa’nın en köklü derneklerinden olan Europian Vitreoretinal Society, bu yılki uluslararası kongresi için Türkiye’yi tercih ediyor.

Sağlık Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 01:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

 

Vitreoretinal cerrahi alanında Avrupa’nın en köklü derneklerinden olan Europian Vitreoretinal Society, bu yılki uluslararası kongresi için Türkiye’yi tercih ediyor. 31 Ağustos- 3 Eylül tarihlerinde Kapadokya’da gerçekleşecek 20’inci EVRS Toplantısı, 55 ülkeden alanında uzman yüzlerce oftalmoloğu ağırlamaya hazırlanıyor.

 

Her yıl farklı ülkede gerçekleştirilen, pandemi döneminde 3 yıl ara verilmek durumunda kalınan 20’inci Europian Vitreoretinal Society (EVRS) Toplantısı, eşsiz tarihi yapısı ve ülkemizin en popüler kendine özel turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’da bu yıl tekrar hayat bulacak.

BİLİMSEL GELİŞMELER VE YENİ CERRAHİ TEKNİKLER TARTIŞILACAK

Güncel olarak 1400’den fazla üyesi bulunan Europian Vitreoretinal Society’nin çabalarıyla gerçekleşecek kongrenin bu yılki teması “Kombine Retina Cerrahileri ve Tıbbi Retina ve Görüntülemede Gelişmeler” olacak. Toplantı kapsamında retina, katarakt ve glokom cerrahisi konularını kapsayan alanlarda bilimsel gelişmeler ve yeni cerrahi teknikler tartışılacak. Kongre kapsamında farklı ülkelerdeki vitreoretinal cerrahlar gerçekleştirecekleri özel nitelikteki ameliyatları canlı olarak katılımcılarla paylaşacaklar. Operasyon süreci de katılımcılar tarafından aynı anda tartışılacak.

İNTERNET ORTAMINDAN DA TÜM DÜNYAYA CANLI OLARAK YAYINLANACAK

İtalya, İngiltere, ABD, Mısır, Çek Cumhuriyet’inden temsilcilerin yanı sıra Türkiye’den de Prof. Dr. Şengül Özdek ile Prof. Dr. Nur Acar Göçgil’in yönetim kurulunda bulunduğu EVRS’nin düzenlediği ve oftalmoji dünyasının en büyük organizasyonlarından olan kongreyi, internet ortamından katılanlar İngilizce olarak canlı olarak takip edebilecek.

53 ÜLKEDEN 300’Ü AŞKIN KONUŞMACI TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK

Dört gün sürecek kongre kapsamında gerçekleştirilecek 60’ı aşkın oturumda 53 ülkeden 300’ü aşkın konuşmacı tecrübelerini paylaşma fırsatı yakalayacak. İşlenecek konular çerçevesinde cerrahi tecrübedeki gelişmeler katılımcılar arasında tartışılacak.

Katılımcılar uluslararası cerrahi tecrübe aktarımının yanı sıra Kapadokya’nın muhteşem doğası, eşsiz güzellikteki vadileri, peri bacaları, kayalara oyulmuş yerleşim yerleri, açık hava müzeleri ve yeraltı şehirleri ile kültürel ve tarihsel dokusunu da deneyimleyecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.