grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de O Parka Dr. Cahit Gürses İsmi Verildi

Gölhisar Mahallesi'nde bulunan parka '' Dr. Cahit Gürses Parkı'' ismi verilmesi kararlaştırıldı.

Gündem Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 20:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi, 2023 yılı kasım ayı olağan meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.Toplantıda görüşülen maddelerden birisi de; bir dönem Kırşehir Belediye Başkanlığı yapan Dr. Cahit Gürses'in isminin Gölhisar Mahallesi'nde bulunan parka verilmesi oldu. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, AK Parti grubundan gelen itiraz üzerine; daha önce bu parka bir isim verilmediğini ve belediye meclisi tarafından alınmış böyle bir karar olmadığını hatırlatarak , ismi olmayan Gölhisar'daki parka Dr. Cahit Gürses isminin verilmesini Gölhisar Mahallesi'ne yaptığı hizmetlerden ötürü mahallelinin talep ettiğini açıkladı.

Yapılan oylama, AK Parti ve MHP grubunun ret oyuna rağmen oy çokluğu ile kabul edildi.

 

 

1990-1994 yılları arasında SHP Kırşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Dr. Cahit Gürses, 25 Şubat 2022 tarihinde hayatını kaybetmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.